Услуги

Благодаря, че отделихте време да разгледате страницата ми и сте решили да се доверите на мен за създаването и съхранението на Вашите семейни спомени!
Сесиите се провеждат в работните дни от 10 до 17.00 ч., с изключение на летните сесии на открито, които ще се провеждат на кампании и на различни тематични локации (макове, лавандула, черешови градини, слънчогледи и др.), а в уикендите снимам по стриктен график и на различни цени.
По-долу можете да се запознаете с основните типове сесии и услуги, които предлагам, както и цените за тях. Ако имате желание да заснемем нещо различно от описаното, не се колебайте да се свържете с мен, за да го обсъдим.

1. Детска фотография:

Детска/семейна фотосесия в студио или на открито (една дестинация) – 150 лв. в работен ден/180 лв. уикенд. Продължителност – до 1,5 часа, получавате 20 кадъра. Цена на допълнителен кадър – 8 лв.
Комбинирана детска/семейна фотосесия в студио и на открито – 250 лв. в работен ден / 280 лв. уикенд. Продължителност до 3 часа, получавате 30 кадъра. Цена на допълнителен кадър – 8 лв.
Лайфстайл сесия – на специална локация или вашия дом – 250 лв. в работен ден / 280 лв. уикенд. Получавате сполучливите кадри с базова обработка (средно между 50 и 70).
Фотосесия на новородено – Базов пакет – 210 лв. – 10 кадъра (до 2 сета), разширен пакет 350 лв. – 20 кадъра + колаж „Малките неща“.
Сесии на новородено се провеждат само в работните дни на седмицата. Цена на допълнителен кадър – 15 лв.
Фотосесия за рожден ден – Cake smash – 230 лв. / 260 лв. (работен ден/уикенд) – включва изработка на торта и индивидуален декор, съобразен с тоалета на детето и предпочитанията на родителите. Получавате 25 кадъра + колаж.
Пакет „Четири сезона“ – включва 4 сезонни сесии – пролет, лято, есен и зима/Коледа. Всяка от сесиите е с 12 кадъра и можете да се възползвате от специалните сезонни предложения. В края на годината получавате и 1 брой многолистен календар (с отделна страница за всеки месец). Цена – 400 лв. Цена на допълнителен кадър – 8 лв.
Бебеносеща и кърмаческа сесия – Приех тези два аспекта на майчинството за своя кауза – да запечатвам в красиви спомени и да ги промотирам. Поради тази причина тези два вида сесии са на преференциална цена – 120 лв. за 12 кадъра през цялата година. Цена на допълнителен кадър – 8 лв.

Снимките се получават по електронен път в срок 1 месец.
Такса конфиденциалност* (отказ от публикуване на снимки в каналите за комуникация, които използвам) + 50 % от стойността на сесията.

Не предлагам т.нар. малки сесии. По всяко време на годината можете да закупите ваучер за подарък, който може да е за всеки вид сесия (стандартна, коледна или за определена сума), като според вида й може да се използва през годината или за конкретен празник.

Необработени снимки не се предават!


2. Фотосесия на бременна:

Локация по Ваш избор – студио или на открито, с или без бъдещия татко. Получавате 15 художествени фотографии.
Цена – 200 лв. в работен ден / 230 лв уикенд.
Комбинирана сесия – 25 кадъра – в студио и на открито – 280 лв. в работен ден / 310 през уикенд.

Пакет „Преди/след“ – 350 лв. – фотосесия на бременна (15 кадъра) + фотосесия на новородено (10 кадъра).

Снимките се получават по електронен път в срок 1 месец.
Такса конфиденциалност* (отказ от публикуване на снимки в каналите за комуникация, които използвам) + 50 % от стойността на сесията.

Необработени снимки не се предават!


3. Сватбена фотография:

Цялостно заснемане на сватбения ден – подготовка на младоженците, граждански ритуал, Свето Венчание, сватбена фотосесия, тържество в ресторанта, обща продължителност – до 10 снимачни часа – от 1500 лв.

Заснемане на 1 ритуал (граждански или църковен) и сватбена фотосесия – продължителност до 2 часа – от 350 лв.

Предсватбена или следсватбена фотосесия в отделен ден, на избрана локация, продължителност до 3 часа – от 300 лв.

В описаните цени не е включен разход за транспорт и нощувка и подлежат на промяна при желание за допълнителни услуги.
Предлагам изработка на фотокниги, онлайн галерия, слайдшоу с най-важните моменти и др.

Не заснемам сватби с условие за конфиденциалност!


4. Семейни спомени:

Свето Кръщене – 220 лв. – отразяване на ритуала, снимки с гостите и сесия малкото християнче и семейството около храма. При желание от фотозаснемане в ресторанта – цената е 120 лв. на започнат час.

Заснемане на събития – рожден ден, юбилей, изписване на бебе и други – 150 лв. за първия час и 100 лв. за всеки следващ започнат. Минимален ангажимент – 2 часа (с изключение на изписване от болница).


5. Лична фотосесия:

Искате да си направите снимки без специален повод, просто за да се почувствате специално? Можете да се възползвате от професионалните услуги на гримьор и фризьор, както и сами да изберете мястото – в студио, на открито, в интериор. При желание за снимки на специални локации, наем и транспорт се заплащат допълнително. Получавате 15 кадъра. Необработени снимки не се получават.
Цена 200 лв. / 230 лв. (работен ден / уикенд).

Снимките се получават по електронен път в срок 1 месец.

Такса конфиденциалност* (отказ от публикуване на снимки в каналите за комуникация, които използвам) + 50 % от стойността на сесията.

Необработени снимки не се предават!


6. Корпоративно заснемане на събития

Цените се формират на час и зависят от датата, продължителността и мястото на Вашето събитие. Моля свържете се с мен за индивидуална оферта!


*Важно уточнение: Такса конфиденциалност се прилага при сесии, заснети по индивидуален проект и концепция, различни от стандартните или текущите кампании. Показването на сесиите, които съм заснела е важна част от работния ми процес,  защото така и Вие откривате своя фотограф в мое лице.  Въпреки това мога да се съобразя с Вашето желание за неприкосновеност при описаните по-горе условия.

За експресна обработка до 5 дни + 50% от стойността на сесията.

Сесиите се заплащат предварително по банков път.

При интерес, моля изпратете e-mail със запитване за оферта, като опишете каква е желаната от Вас услуга.

Септември 2020